GO Live Happy: samen bouwen aan een gelukkige thuis aan de scherpste prijzen

1

Totaalrenovaties

Met onze totaalrenovaties realiseren wij uw droom. Van sloop tot wederopbouw, we nemen werkelijk elk aspect van de renovatie in handen. Dit omvat onder meer structurele herinrichting, herpositionering van binnen- en draagmuren, vloer- en plafondherstel en de integratie van moderne en duurzame technologieën.

Na onze kennismaking, starten wij met de voorbereidende planningswerken. Hierna gaan we over tot de realisatie van uw droomwoning aan de hand van kwaliteitsvolle materialen en vakmanschap. Als laatste evalueren we samen de verbouwingswerken en het eindresultaat.

Kleine renovaties

Ook voor kleinere renovaties bent u bij ons aan het juiste adres. Met grootse zorg voeren wij verfijnde en noodzakelijke veranderingen door in uw huis. Of het nu gaat om schilderwerken, het vervangen van vloeren, aanpassen van sanitair, elektriciteitswerken, het vernieuwen van maatkasten of het isoleren van uw woning, ons ervaren team benadert elk detail aandachtig.

Zo streven wij samen naar esthetische verbeteringen die een positieve en duurzame impact hebben op uw woning.

2
3

Klusjes

Ook met alledaagse problemen die blijven liggen door tijdsgebrek of welke reden dan ook, helpen wij u graag verder. Onze deskundige klus-service gaat van lekkende kranen tot het reinigen van dakgoten, herstellingswerken, het plaatsen van rookdetectoren en kleine loodgieters- of elektriciteitswerken.

Met oog voor detail voert ons vakkundige team elke klus uit. Zo dragen wij met onze kleine oplossingen bij aan uw peace of mind en uw droomwoning.

Keukens en maatkasten

In onze eigen schrijnwerkerij met meer dan tien jaar ervaring, ontwerpen en maken wij uw op maat gemaakte keukens en kasten die perfect aansluiten op uw wensen en de stijl van uw droomwoning.

Samen ontwerpen we functionele oplossingen die opbergruimtes vergroten, kiezen we duurzame materialen voor uw keuken en implementeren we innovatieve technieken zoals kokend waterkranen, geavanceerde afzuigsystemen en multifunctionele ovens. Zo realiseren wij samen uw droomkeuken; gelukkig koken, gelukkig wonen!

4
5

Ramen en deuren

Stap binnen in een wereld boordevol keuzemogelijkheden met onze brede selectie aan ramen en deuren, beschikbaar in PVC, aluminium en hout, en dat tegen de beste prijzen.

Wij leveren ramen en deuren van absolute topkwaliteit in zowel dubbel als driedubbel glas. Daarnaast personaliseert u deze met keuze uit tal van kleuren en afwerkingen en profiteert u bij ons van extra functies zoals rolluiken, binnen- en buitenlamellen en vliegramen.

Te veel keuze? Geen probleem. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de meest duurzame keuze die past bij uw voorkeuren.

Aanleg van opritten en terrassen

Zowel uw oprit als terras dragen bij aan uw droomwoning, dat begrijpen we maar al te goed. Wij combineren functioneel design met duurzame materialen en creëren zo mooie en praktische buitenruimtes.

Ons team staat klaar om de nodige grondwerken uit te voeren, drainage te voorzien en ervoor te zorgen dat uw oprit en terras perfect aansluit bij uw woning en behoeften. Of u nu gaat om een strakke oprit met sierbestrating, of een sfeervol terras met natuurlijke elementen en zonnewering, wij bouwen aan uw droomwoning.

6