Go Live Happy - over ons - bouwplannen

Ons verhaal

Wij bieden een budgetvriendelijk, betrouwbaar en trendy alternatief in de dynamische bouw- en woonmarkt, zonder in te boeten op kwaliteit en dienstverlening.

Hoe wij dit doen? Simpel. Een goede voorbereiding is het halve werk, dat weten wij ook bij Go Live Happy. Onze eerste troef is het aandachtig luisteren naar de droom en wensen van onze klanten. Zo leggen wij de funderingen voor een gerichte, snelle en efficiënte renovatie die beantwoordt aan al uw lifestyle-wensen.

Onze tweede troef is de eigen schrijnwerkerij in Polen, waar we zelf uw maatkasten voor slaapkamers, keukens, badkamers en woonkamers maken. Wachten op leveringen van producenten is dus bij ons tot een minimum gereduceerd.

De derde troef, is de troef die u het vaakst zult zien: ons gedreven team. Zij zorgen enerzijds dat het afgesproken tijdsbestek wordt gerespecteerd, maar stellen anderzijds ook alles in het werk om niets minder dan kwaliteit af te leveren. Dit doen zij met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om een duurzaam en esthetisch eindresultaat te behalen.

Onze laatste troef, is ons streven naar uw tevredenheid. Naast onze voorbereiding en de uitvoerende werken, is feedback van onze klanten ontzettend belangrijk. Bouwen aan uw droom, dat doen wij echt: Go Live Happy!

Go Live Happy Go Live Happy Go Live Happy Go Live Happy Go Live Happy